Expo petit detall

14 abril 2010

Nueva convocatoria de diseñadores para este fin de semana en Barcelona!! Esta vez yo no voy a poder asistir, pero os paso toda la info pq va a estar repleto de geniales diseñador@s!! Vamos, que seguro no salís con las manos vacías...
Literalmente:

"Que millor regal que el que es té guardat amb anticipació?.
Trobar en un objecte, una obra, amb personalitat, amb sentiment i sense buscar-la amb presses al darrer moment.
...Prepara una llista dels pròxims aniversaris o esdeveniments on vulguis sorprendre amb un detall especial, únic, artesà, i que, si vols, durà la seva data i lloc de compra.
_Cada mostra col·lectiva d'artistes PetitDetall constarà d'un grup reduït d'expositors, d'entre 15 i 20, seleccionats especialment per la seva varietat i matisos, tècniques artístiques, materials i característiques diferents.
_El mètode d'exposició serà part important, cada artista dissenyarà personalment el seu aparador que a més tindrà vida individual i li permetrà no haver d'estar tota l'estona dintre d'un stand i així poder compartir més amb els admiradors, visitants i companys. _Un esdeveniment per al HandMade de Barcelona, amb participació nacional i internacional, per a tots els artistes, dissenyadors, il·lustradors, fotògrafs, escultors, Crafters... que fan articles decoratius i d'indumentària en format petit i artesanal, amb afecte i dedicació, o que editaran una serie Petit en exclusiva per la ocasió.

..I per a vosaltres, que enteneu el seu valor, Principalment.

_A cada edició ens acompanyarà una línia de roba que presentarà les seves novetats. Bons Preus, performances, Sortejos, Activitats per als assistents, bona Música, bon Ambient.

[ Us Esperem ] l'entrada és gratuïta ."


Por otro lado hace ya días que quiero hablaros sobre el blog que acaba de abrir una nueva amiga; nada tiene que ver con el diseño sinó con los idiomas!!! Ella es una gran traductora, así que si os habeis echado un noviete inglés pero no acabais de decidir el número de hijos pq no os entendeis, Laura pondrá a vuestro servicio muy gustosamente sus conocimientos como intérprete!! (También os puede traducir las cartas de amor... ^^). Aquí podeis conocer su blog, http://www.traduccionycorreccion.blogspot.com/.

Y ya para acabar, mil perdones por los retrasos en los pedidos, de verdad que no abarco todooooo!!!!! Y muchas, muchas más gracias por confiar en mi trabajo!!!

Os dejo con un monederito acabado de "nacer", del mismo estilo que mis bolsos pero en este caso en pequeño formato!! ;-PFeliz semana, y disfrutad de petit detall las que os acerqueis por allí!!!

PD: Tengo que fotografiar una preciosa pieza que me ha tocado en el sorteo de Xirimola; próximamente!! ^^

3 comentarios

  1. maca, estas molt desapareguda! preciós moneder, com tot! petons

    ResponderEliminar
  2. Que bonito la versión monedero a juego con el bolso!

    ResponderEliminar
  3. que preciosidad de bolsito monedero, me encanta..!!!!! besos y enhorabuena por tu blog

    ResponderEliminar

¿Qué te parece?

tremendamiranda blog © - DISEÑO BY HERPARK